Barra o incompetència?

El Ministre Blanco reconeix que les infrastructures que s’han fet fins ara no han estat amb criteris econòmics sinò “criteris socials” (concepte que es fa servir per tot i que cada vegada sembla més una mala excusa per justificar el malbaratament, la incompetència i el dogmatisme de les esquerres), i ara , quan el mal ja està fet,  diu que això cal posar-hi remei.

Quin remei?  Suprimir el pla faraònic de l’AVE? apujar les tarifes als usuaris que facin servir el mitjà de transport en qüestió? Res d’això, la solució del senyor Ministre és  apujar els impostos, sembla ser que dels carburants.  És a dir que al damunt de la ja insoportable pressió fiscal que pateixen els ciutadans de l’estat encara s’hi afegirà un altre impost la finalitat del qual és mantenir infrastructures inútils, deficitàries i per tant innecessaries.  A tot això cal sumar-hi que per als catalans el tema és doblement greu perquè no nomès no tenim les infrastructures deficitàries sinò que a través de l’immens dèficit fiscal que patim paguem la dels altres sense ni tan sols gaudir-ne nosaltres  (llevat de galdoses excepcions com l’aeroport d’Alguaire).  Tot això per no parlar de la mesura com un desincentiu més a la reactivació de l’economia.

Però per si a tot això no n’hi ha prou, el mateix dia una altra Ministre del regne, en aquest cas la senyora Pajín, es despenja passant unes vacances a un lloc exclusiu per a funcionaris del Ministeri de Sanitat a Menorca.

O sigui que un ministeri innecessari, degut a que la sanitat és competència transferida i exclusiva  de les comunitats autònomes, no només continua existint amb el seus centenars (potser milers) de funcionaris igualment innecessaris i per tant acumlant deficit de l’estat sinò que a més gaudeixen de privilegis de vacances exclusives en llocs vetats a la resta de ciutadans, inclosos els menorquins.  Després des del Govern de l’estat s’exigeix que es retalli la sanitat de Catalunya, potser haurien de començar ells amb l’exemple oi?

Algú em pot explicar si tot això és simplement barra, incompetència o les dues coses alhora?

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s